Zeer binnenkort kunt u getuige zijn van het vernieuwde kerstrepertoire van het Nijmeegs Mannenkoor. Amira Willighagen, winnares van Holland Got’s talent 2013, zal alleen en met het koor, enkele liederen ten gehore brengen. Dat mag u niet missen! Op zaterdag 19 december 2015 vanaf 19.30 uur staan de deuren van de Petrus Canisiuskerk voor u open. Aanvang 20.00 uur.

Met 9 jaar beroemd                                                                                  

Vader Gerrit, moeder Frieda en broer Vincent bespelen muziekinstrumenten. Amira (2004) wilde ‘ook iets doen’. Dan maar YouTube bekijken en ‘operaliedjes’  mooi vinden. Die zing je gewoon na! In 2013 nam ze deel aan Holland’s Got Talent en zong in de voorronde – tot verbijstering van de jury – O Mio Babbino Caro van Puccini. Haar auditie werd meer dan 20 miljoen keer bekeken op YouTube….. Ze won natuurlijk! Naast naar school gaan, reist ze nu zingend de wereld over en met haar stichting ‘Gelukskinders’ wil ze kansarme kinderen gelukkig te laten opgroeien!

Kerstconcert                                                                                                    

Rong acht uur wordt het kerstconcert geopend  met samenzang, waarna het afwisselende concert begint met het lied Gaude mater Polonia van Gorczycki. Naast het optreden van het Nijmeegs mannenkoor zullen Roland Aalbers (professionele pianist) en Amira alleen en samen concerteren. Theo van Steen begeleidt het koor tijdens het Duitstalige Stille nacht. Het koor zingt o.a. Lulajze Jezuniu, Les coeurs Angéliques, Yule – tide fires, Christ was born, Santo natale, Let it snow. Amira zingt solo Ave Maria, Santa Maria en Holy night. Roland Aalbers speelt solo Adaqio Cantabile (L. Beethoven) en Eerste Arabesque  (Cl. Debussy). De algehele leiding is in handen van onze dirigent Dion Ritten.

Locatie: Peters Canisiuskerk, Molenstraat 37 , Nijmegen (Molenstraatkerk).

Entreekaarten inclusief een programma à € 15,00.  Kaarten zijn verkrijgbaar via concertbureau@kznm.nl , bij de leden, telefonisch via 06 410 46 435 en (indien nog beschikbaar) op zaterdag 19 december aan de kassa van Molenstraatkerk.