Twee koren van de Lourdeskerk hebben de krachten gebundeld en hebben een heus kerst sing along project opgezet. Sinds afgelopen oktober wordt er hard gerepeteerd om met dit nieuwe projectkoor een prachtige kerstviering op te luisteren. Traditioneel verzorgen Teens en Jokolo apart van elkaar een kerstviering in de Lourdeskerk aan de Hatertseweg in Nijmegen.

Maar dit jaar wilden de koren dat eens anders doen. Hoewel de term ‘sing along’ het idee geeft dat er naar hartenlust meegezongen kan worden, is dat voor een eucharistieviering niet geheel te combineren. Daarom is er vooraf gevraagd wie er eens mee zou willen zingen en daar is massaal gehoor aan gegeven. En zo wordt er door dit projectkoor al een aantal weken hard gerepeteerd om twaalf bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore te kunnen brengen.

Het gaat hier om nummers als O holy night, Happy Xmas, en O come all ye faithfull maar ook de klassiekers Stille Nacht en Wij komen tezamen komen aan bod. Het belooft een sfeervolle en indrukwekkende viering te worden en u bent van harte uitgenodigd deze samen met het projectkoor te beleven.

Datum: 24 december 2014
Tijd: 21.00 uur (kerk open vanaf 20.30 uur)
Locatie: Lourdeskerk, Hatertseweg 113 te Nijmegen
Toegang: Gratis