Serge Heuveling is ook komend seizoen trainer van de Lentse zondag 4e-klasser DVOL. “De samenwerking en resultaten zijn zo goed, dat we zijn contract als hoofdtrainer van DVOL graag verlengen voor het seizoen 2016-2017” aldus DVOL-voorzitter Stan Aldenhoven.

De 41-jarige Heuveling is sinds het begin van het seizoen 2014-2015 trainer van DVOL. In zijn eerste seizoen haalde het team de finale van de nacompetitie. Hierin kwam het team net te kort. Dit jaar heeft Heuveling het vertrek van een aantal dragende spelers opgevangen door met succes spelers uit de DVOL jeugd in te passen. Het team doet ook nu weer mee voor de bovenste plaatsen.

Serge Heuveling heeft een rijk voetbalverleden. Vanuit de jeugd van NEC stroomde de middenvelder door naar de selectie van de Nijmeegse profclub. Later speelde hij voor SCH, Leones, DIO’30 en de NEC-amateurs. Eerder trainde hij Krayenhoff.

Heuveling ziet een positieve ontwikkeling bij DVOL: “We hebben een leuke selectie met veel jeugdige spelers die het van voetballen moet hebben. Dus zijn we druk bezig met positiespelletjes om daar nog beter in te worden. Er zit nog een enorme potentie in het team en de individuele spelers.”

Aldenhoven: “Serge heeft laten zien dat hij een positieve bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van onze jeugdige selectie. Hij laat het team verzorgd en attractief voetballen. Ondanks het vertrek van een aantal belangrijke spelers heeft hij de lijn die vorig seizoen is ingezet kunnen doorzetten. Als club willen we deze lijn met Serge continueren en verder ontwikkelen.”