Op vrijdag 18 december geeft a-cappellagroep Dames&Heren een kerstsfeervol Gloeiwijnconcert. Om 20.15 uur brengen de vijf dames en vijf heren u alvast in kerststemming met sfeervolle kerst- en andere liederen in het prachtige Witte Kerkje te Ubbergen.

De Wagenings-Nijmeegse groep Dames&Heren zingt al sinds 1994 met veel plezier pop-, jazz- en cabareteske nummers in veelstemmige uitvoering. Meezingend dirigent Herman Groenestein, muzikale duizendpoot, bewerkt bekende en minder bekende liederen tot bijzondere arrangementen. Dat varieert van Stevie Wonder tot Billy Joel. De dames en heren nemen daarbij om beurten de solo voor hun rekening. Uiteraard zingen we in deze donkere decemberdagen vooral ook veel prachtige vierstemmige kerstliederen, in het Nederlands, Engels, Frans en Spaans.

Kom dus voor een sfeervolle avond vrijdag 18 december 2015 om 20.15 uur naar het Witte Kerkje, Rijksstraatweg 38 in Ubbergen. Toegang is € 7,50, voor kinderen € 2,50, inclusief glühwein of limonade. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij odagerritsma@gmail.com, 06-13656463 of aan de zaal. Zie ook www.damesheren.nl of Dames&Heren op Facebook.