In het onderzoek naar een ernstige vechtpartij in een cafetaria aan het Joris Ivensplein in Nijmegen op zondag 1 november is de politie op zoek naar twee specifieke getuigen. Bij de vechtpartij raakten twee mannen gewond. Twee Nijmegenaren van 38 en 48 jaar zitten nog vast als verdachte.

In de nacht van zaterdag 31 oktober op zondag 1 november ontstond er een vechtpartij in een cafetaria aan het Joris Ivensplein. Naar nu bekend is kregen twee vrouwen in de zaak een woordenwisseling met de slachtoffers, twee Nijmegenaren van 51 en 54 jaar.

Zij zouden vervolgens door het toedoen van twee stadsgenoten 38 en 48 jaar steek- en brandwonden hebben opgelopen onder meer doordat er met een hete vloeistof zou zijn gegooid. De slachtoffers moesten voor hun verwondingen naar het ziekenhuis maar zijn inmiddels al weer thuis.

Halloween

De politie is nu opzoek naar de twee vrouwen, met wie een woordenwisseling ontstond. Het zou gaan om twee vrouwen. Een van hen had zich kennelijk geschminkt en verkleed in Halloweenstijl. De politie vraagt hen zich te melden.