De politie in Nijmegen wil graag in contact komen met getuigen van een aanrijding tussen een motorrijder en een automobilist op de kruising Kapittelweg/Heyendaalseweg in Nijmegen. De motorrijder raakte gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. Het ongeval gebeurde omstreeks 16.15 uur. De motorrijder reed over de Kapittelweg, een voorrangsweg, en wilde de Heyendaalseweg oprijden.

Hij kreeg geen voorrang van de automobilist, een 44-jarige man uit Leersum, die van rechts kwam en af wilde slaan de Kapittelweg op. De motorrijder, een 23-jarige man uit Nijmegen, raakte gewond. Hij heeft in elk geval een gebroken been. De man is naar het ziekenhuis overgebracht waar hij verder is onderzocht. De automobilist krijgt een proces-verbaal. De politie wil graag in contact komen met getuigen van het ongeval. Zij worden verzocht te bellen met 0900 8844.