De politie heeft in de vroege ochtend van woensdag 11 november twee mannen aangehouden die kort daarvoor een auto hadden gestolen vanaf de Hegakker in Druten. Een mooi succes, mede dankzij getuigen die hun ogen goed de kost hadden gegeven en de politie veel informatie konden geven. Een buurtbewoner zag twee mannen zich opvallend gedragen en belde de politie; de twee reden in twee auto’s weg. De politie was snel ter plaatse en kreeg goede signalementen.

Onderweg naar de Hegakker zag een agent de bewuste auto’s. Deze werden daarop gevolgd; aan de rand van de wijk Weezenhof in Nijmegen werd de gestolen auto aan de kant van de weggezet. Twee inzittenden werden aangehouden, twee andere personen renden weg (en konden niet worden achterhaald). In de auto werden bovendien inbrekerswerktuigen aangetroffen. De verdachten zijn twee mannen uit Weurt (34 jaar) en Nijmegen (35 jaar).