Woezel en Pip waren vorig jaar al te zien met de speciale Sinterklaas-voorstelling van hun familiemusical ‘Overal vriendjes’ en keren dit jaar terug in de Nederlandse theaters als Woezel & Pip. Want ook in “Het Land van je Ogen Dicht” dromen de beste vriendjes over Sinterklaas. Op zondag 29 november beleven de liefste hondjes van de hele wereld weer vrolijke en spannende avonturen in Stadsschouwburg Nijmegen in Nijmegen, tijdens elk jaargetijde samen met Tante Perenboom, Wijze Varen, Buurpoes en de Tulpjes. Zo beginnen ze in de winter, dan de lente, de zomer, de herfst en tenslotte is daar weer… de winter, waar de goedheiligman de Tovertuinbewoners verrast met pepernoten en cadeautjes. Tijdens deze speciale familievoorstelling zingen de populaire hondjes als SinterWoezel & Pietje Pip en hun vriendjes de vrolijkste Sinterklaasliedjes.

Word vriendjes met Woezel & Pip
De pret begint al voor de voorstelling! Vul jouw vriendjesboekpagina in en doe deze in het grote Woezel & Pip Vriendjesboek in de foyer van het theater. Misschien komt jouw vriendjesboekpagina wel in de musical!  Je kan de vriendjesboekpagina downloaden via de site van het theater.

Na afloop kunnen alle gasten ook nog met levensgrote knuffels van Woezel & Pip op de foto. De musical van Woezel & Pip duurt ongeveer 60 minuten. De voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment i.s.m. Dromenjager.

Zondag 29 november, aanvang 14.00 uur en 16:00 uur in Stadsschouwburg Nijmegen, Keizer Karelplein 32h, Nijmegen. Kaartprijs €20,00. Reserveringen via : www.stadsschouwburgendevereeniging.nl of telefonisch: 024 – 32 21 100. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorneJunior.nl.

Foto gemaakt door Levin de Boer.