Afgelopen maandag vond de elfde Beursvloer plaats in het ROC Nijmegen. Het was zoals ieder jaar weer een drukbezocht netwerkevenement voor maatschappelijk betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen. De Beursvloer werd geopend door Bert Jeene, de voorzitter van DMMW, samen met Peter van Mulkom, lid van het College van Bestuur ROC Nijmegen.

Consument spreekt zich uit over service over apotheken Apotheek Nederland Amsterdam. Hier vindt u informatie apotheekned.com over uw medicijn Propecia Amsterdam. Viagra Sverige nya flaggskepp kommer att ligga i den nya jättegallerian Mall of Scandinavia.

Jeene was onder de indruk van het enthousiasme van alle bedrijven en verenigingen die voor de aftrap al stonden te popelen om aan de slag te gaan en mooie verbindingen te leggen.

Maatschappelijk belang hoog op de agenda

Dit jaar waren er verrassend veel bedrijven en organisaties die zich meldden bij het ROC in Nijmegen. Zo waren er zo’n 40 bedrijven en 60 maatschappelijke organisaties. Deze opkomst laat zien dat zowel bedrijven als maatschappelijke organisaties zich realiseren hoe belangrijk hun samenwerking is. Het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld vonden elkaar in maar liefst 65 matches! Ook Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde zou niet kunnen bestaan zonder alle partners, vrienden en andere bedrijven die de stichting ondersteunen. Ook de foto’s bij dit bericht zijn een mooie match: gemaakt door vriend van Stichting DMMW, Ger Loeffen.

Nijmegen 09-11-2015 Beursvloer van De Maatschappelijke Meer Waarde. Een van de ruim 60 matches: Gert-Jan Willems van UTS Verkroost en Hubert Hendriks van De Voedselbank. FOTO: GER LOEFFEN

Unieke match

De meest originele match van deze Beursvloer was de match tussen Dierenambulance Nijmegen en technisch installatiebedrijf Unica. De twee organisaties maakten een bijzondere match. In ruil voor gereedschap en stellingen die Unica over heeft, mogen monteurs van Unica, met hun kinderen, langskomen bij de Dierenambulance voor een rondleiding en een workshop! Met deze match wonnen de Dierenambulance en Unica cadeaubonnen ter waarde van 100 euro. Deze bonnen kunnen zij besteden in de diverse leerbedrijven op het ROC Plaza zoals het restaurant, de kapper en de schoonheidssalon.

Nijmegen 09-11-2015 Beursvloer van De Maatschappelijke Meer Waarde. FOTO: GER LOEFFEN

Maatschappelijke Meerwaarde

Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde koppelt kennis, vaardigheden en middelen van bedrijven aan vragen van maatschappelijke organisaties. DMMW stimuleert het maatschappelijk betrokken ondernemen ook door middel van de jaarlijkse uitreiking van de MVO Award. De stichting ontvangt jaarlijks subsidie van de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen.