Het Goffertstadion in Nijmegen is zondag 11 oktober het toneel van de kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje tegen Slowakije. De aftrap in de thuishaven van N.E.C. is om 14.30 uur. Jong Oranje heeft goede herinneringen overgehouden aan de laatste wedstrijd in het Goffertstadion. In september 2013 werd Schotland in Nijmegen met 4-0 verslagen. Ook het totaal is licht in het voordeel van Nederland. Van de vijf interlands in het Goffertstadion won Jong Oranje er drie. De overige twee duels gingen verloren.

Informatie kaartverkoop

De kaartverkoop voor de wedstrijd is van start gegaan. Kaarten voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop op OnsOranje.nl en de Primera-verkooppunten van TicketBox.  Er zijn eveneens kaarten verkrijgbaar bij de receptie van N.E.C. Het betreft vrije verkoop, dus iedereen kan een kaartje voor de wedstrijd kopen en de wedstrijd bezoeken.

De toegangsprijs bedraagt € 7,50. Voor groepen, zoals verenigingen, teams en scholen, geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. De kaarten voor de groepenactie zijn aan te vragen via www.onsoranje.nl.