Kamerkoor Kallíope uit Berg en Dal organiseert een nieuw evenement: AMEEZING NIJMEGEN. Op 3 oktober 2015 komen honderden zangers bijeen in Cultuurspinnerij De Vasim in Nijmegen, om samen te studeren aan het Requiem en de Krönungsmesse van Mozart.

Onder leiding van dirigent Frank Litjens zal er hard worden gewerkt om er een mooi geheel van te maken. ’s Ochtends met pianist, ’s middags met het Nijmeegse orkest NMWO.
Wanneer daar dan ook vier aansprekende solisten bij komen, zing je zomaar mee met deze prachtige muziek! En dat had je misschien niet eerder bedacht.
’s Avonds zal blijken of het allemaal gelukt is want dan geven we een concert in de industriële hal. Monumenten ontmoeten elkaar in een indrukwekkende apotheose van deze dag.

Zo zien we dat voor ons! En daar hebben we zangers voor nodig. Het kan dus, zelf meezingen. Ook voor niet geoefende of niet ervaren zangers. Kallíope biedt de mogelijkheid om vanaf 26 augustus op de wekelijkse repetitie mee te oefenen. Ook zijn er oefenbestanden beschikbaar, om thuis de eigen partij te bestuderen. De ervaringen van deelnemers die nu al mee-oefenen zijn erg positief!

Of je nou geschoold bent, ervaren bent, of het klassieke repertoire is nieuw voor je: AMEEZING moet een gezellige én productieve dag worden. De muziek staat centraal, er wordt serieus gewerkt, en ongetwijfeld wordt er ook gelachen tussendoor.
Kallíope zorgt voor voldoende drinken gedurende de dag. Lunch en diner zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Tot slot: vrouwen, neemt uw man mee! Mannen, meld je aan!

Alle informatie is te lezen op de website: www.ameezingnijmegen.nl.