Vrijdag 25 september verzorgt Irma Soetekouw van Zen4U op het Waalstrand van Beuningen een Qi-Gung en Tai-Chi workshop voor de vlamloop tijdens de Nationale Vredesweek. Niek Edeling zorgt voor muzikale begeleiding met zijn BeluPointSteelharp.

‘Vrede verbindt’ is het thema van de Nationale Vredesweek (zaterdag 19 – zondag 27 september). Om die gedachte uit te dragen, organiseert Walk of Wisdom een vlamloop met de wereldvredesvlam langs de 136 kilometer lange Walk of Wisdom pelgrimsroute. In Beuningen wordt een stop gemaakt bij Het Dijkmagazijn.

Irma Soetekouw laat deelnemers kennis maken met een mooie meditatie en een reeks Qi-Gung en Tai-Chi bewegingen. Uit de vijf elementen kiest ze deze keer natuurlijk het element vuur. Niek Edeling bespeelt zijn BluePoint Steelharp, een percussie-instrument dat wonderlijke klanken voortbrengt.

 Voor meer informatie: walkofwisdom.org. Vlamloop met workshops, vrijdag 25 september, 15.00 uur, startpunt Het Dijkmagazijn, Beuningen. Deelname is gratis.