Op 1 oktober is er voor het eerst een Vegetarische Donderdag in Nijmegen. Ook Dekker v.d. Vegt, boekverkopers doet daar aan mee met een proeverij van Groene Sapjes in het Leescafé en een lezing door Annemieke en Janine Jansen over hun kookboek Hartstikke Lekker. Gratis toegankelijk. Van 10:00 uur tot 17:00 uur: Proeverij Groene sapjes Bij Dekker v.d. Vegt kunt u verschillende Groene sapjes proeven uit het gelijknamige boek van Fern Green. De medewerkers van ons Leescafé maken de heerlijke, gezonde groene sapjes zelf met heel veel vers fruit en groenten. Maak nu kennis met vele varianten.

Van 20:00 uur tot 21:30 uur: Lezing over het kookboek Hartstikke lekker door de zussen Annemieke en Janine Jansen. Zij zullen vertellen over hun boek vol eenvoudige, gezonde en vooral lekkere recepten die een laag zout- en suikergehalte combineren met de juiste vetten en goed gekozen smaakgevers. Er komen veel vegetarische recepten aan bod, met name uit de Mediterrane keuken. Zij zullen ook een kleine proeverij houden. Annemieke Jansen is als cardioloog verbonden aan het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Janine Jansen, grafisch ontwerper en foodfotograaf, kookt al jaren op hoog niveau. Hartstikke lekker is in juni jl. verschenen bij Fontaine Uitgevers (ook bekend van Yotam Ottolenghi en Yvette van Boven).

Dekker v.d. Vegt boekverkopers
Marikenstraat 29, 6511 PX Nijmegen

info@dekkervdvegt.nl of 024 3020130