Dinsdagavond 22 september zijn twee jongens van 15 jaar uit Nijmegen aangehouden voor een diefstal bij een supermarkt in Nijmegen. Tijdens de aanhouding viel uit één van de jaszakken een balletjespistool. Deze is niet gebruikt mij de diefstal.

Dinsdagavond werden twee jongens in de supermarkt aan de Burghardt vd Berghstraat in Nijmegen betrapt nadat zij hadden geprobeerd een blikje frisdrank te stelen uit de supermarkt. Een beveiliger hield één van de jongens aan, omdat de betrokkenheid van de tweede jongen niet direct duidelijk was.

Terwijl de jongen werd vastgehouden in afwachting van de politie, viel er een balletjespistool uit zijn jaszak. Deze was niet bij de diefstal gebruikt. De jongen werd overgedragen aan de politie. Later is ook de tweede jongen alsnog aangehouden. Beiden zitten nog vast voor verder onderzoek. Het bolletjespistool is in beslag genomen.