Drie jaar lang pendelden levensgrote portretten op de Brengtreinen tussen Arnhem en Doetinchem op en neer. Inmiddels zijn zij bijna bekende Gelderlanders geworden. Na veel positieve reacties en verzoeken zoekt vervoerder Hermes nu 9 nieuwe gezichten uit de regio, die vanaf eind dit jaar de Brengtreinen zullen sieren.

Meedoen mag ook samen
Jongens, meisjes, mannen en vrouwen, alleen of samen, iedereen kan meedoen. Het is nu ook mogelijk om mee te doen als duo, trio of viertal. Iedereen die zich opgeeft maakt kans op een professionele fotoshoot. De fotoshoots leveren ook de foto’s op die uiteindelijk op de trein komen.

Zet je eerste stap naar Bekende Gelderlander

Vanaf 22 september tot 16 oktober kunnen Gelderlanders zich aanmelden. Ga naar www.brengmodel.nl en upload je foto. Je mag ook meedoen via Facebook of Twitter. Zet je foto op de tijdlijn van Breng of gebruik #brengmodel. Vergeet niet te vermelden waar jij met Breng naartoe gaat.

Iedereen uit de regio kan meedoen. De regio omvat de volgende plaatsen: Aalten, Arnhem, Beuningen, Didam, Duiven, Doesburg, Doetinchem, Gaanderen, Groesbeek, Heumen, Lingewaard, Millingen aan de Rijn, Montferland, Mook en Middelaar, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Terborg, Ubbergen, Varsseveld, Wehl, Westervoort, Wijchen, Winterswijk en Zevenaar.