Food Truck Festival TREK heeft in totaal 260.000 bezoekers ontvangen. De landelijke tour van Food Truck Festival TREK ging in mei van start in Rotterdam en kwam vorige week in Den Haag tot een einde. Het rondreizende festival toverde de stadsparken van Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Enschede, Nijmegen, Den Bosch, Amsterdam en Den Haag om tot een groot openluchtrestaurant met in totaal 75 mobiele keukens waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst werden gecombineerd. Met ruim 35.000 foodliefhebbers zijn Utrecht en Den Haag de best bezochte steden. Volgend jaar bezoekt Food Truck Festival TREK weer de stadsparken van de acht steden. Voor meer informatie: www.festival-trek.nl.

 

Over Food Truck Festival TREK

Food Truck Festival TREK tovert parken om tot een groot & gezellig openlucht restaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst worden gecombineerd. Het festival wordt geleid door de ‘BurgeRmeester van TREK.’ Het festival is gratis toegankelijk. Er wordt wel een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor een eenmalige bijdrage van € 2,50 waarna het festival ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar bij het volgende drankje. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Food-Truck-Festival-TREK2

Foto’s zijn gemaakt door Peter Lodder.