Op donderdag 17 september wordt Als de winter voorbij is van Thomas Verbogt gepresenteerd bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. De nachtburgemeester, Angela Verkuijlen zal hem interviewen.
Aanvang 19.30 uur, geen entree. Wilt u laten weten dat u komt? Dit kan via info@dekkervdvegt.nl of 024 3020130

Kleine momenten kunnen je leven bepalen. Ineens gekust worden op een zomerse dag. Meer hoeft het niet te zijn. Als de winter voorbij is van Thomas Verbogt is zijn meest persoonlijke roman over de grote vragen van het leven. Verbogt weet op meesterlijke wijze de menselijke emoties onder woorden te brengen en elke zin betekenis te geven.

Als de winter voorbij is is een verhaal over schuld en schaamte, en het besef dat we allemaal voorbijgangers zijn die elkaar even aankijken of aanraken. Een verhaal over de vraag waar het nu uiteindelijk om gaat: om de waarheid of de werkelijkheid. Als de winter voorbij is: het is een belofte, het is de hoop op iets nieuws…

Reacties van lezers op Als de winter voorbij:
Een genot om te lezen: toegankelijk, inspirerend, diepzinnig.
Onvergetelijke liefdesroman.
De kroon op het oeuvre van Verbogt.

Thomas Verbogt (1952) schreef vele romans, verhalenbundels en toneelstukken. Bekende titels van zijn hand zijn onder andere de bundels Wat is precies de bedoeling? en Echt iets voor jou en de romans Perfecte stilte en Kleur van geluk.

Als de winter voorbij is, isbn 9789046819326, prijs € 19,99, Uitgeverij Nieuw Amsterdam