De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 28-jarige Nijmegenaar in de Van Goorstraat in Nijmegen aangehouden. Hij wordt verdacht van vernieling en bedreiging. Bij de politie was een melding binnengekomen dat er iemand een steen door een ruit van een woning aan de St. Annastraat had gegooid.

De melder kon een goed signalement van de dader doorgegeven aan de politie. Ook wist de melder te vertellen dat de man nogal verward overkwam. De verdachte werd even later in de Van Goorstraat aangetroffen. Hij voldeed aan het signalement. Hij gaf meteen toe dat hij een ruit had vernield. Hij vertelde ook dat hij van twee auto’s die op de St. Annstraat stonden geparkeerd de spiegels had vernield.

Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd hij ingesloten. Toen de man werd ingesloten kwam nog een melding binnen van iemand die was bedreigd op straat terwijl hij op de fiets zat. De beschrijving van de verdachte die hij gaf, kwam exact overeen met de man die was ingesloten. Vandaag zal de man nader aan de tand worden gevoeld over zijn daden.