Komend weekend gaat de leukste kermis van Gelderland weer van start. Ook dit keer is de organisatie erin geslaagd een fantastisch evenement op touw te zetten. De Wijchense kermis is iets bijzonders. Uit Wijchen en de verre regio komen elk jaar duizenden kinderen, jongeren, vaders, moeders, opa’s en oma’s naar het centrum toe om te draaien, te zwieren, te botsen en te snoepen. De sfeer op onze kermis is écht Wijchens: gezellig druk, sfeervol én betaalbaar. Zo blijven de ritprijzen binnen de perken. 

De kinderattracties kosten € 1,30. Enkele uitzonderingen daargelaten, zijn de overige ritprijzen vastgesteld op € 2,00. De kermis heeft zo’n veertig attracties voor jong en oud. Het aanbod is geweldig. Veel exploitanten staan al tientallen jaren op de Wijchense kermis. Van de bekende draaimolen, snoepkraam en botsautootjes tot aan spectaculaire attracties als de Jumper Jumper, Superstar en de Crash Test Coaster. Dat mag u niet missen!

Voor de kleinste bezoekers is er op maandagmiddag een fantastische kindermiddag. Clown Desalles is ook weer van de partij. Doe mee aan de kleurwedstrijd met mooie prijzen. En wat te denken van de Grand Canyon? Deze nieuwe familieachtbaan vindt u op de Markt. Wethouder Agnes Schaap opent de kermis op zaterdagmiddag 14.00 uur officieel. Zij doet dat op de kruising Bronkhorstlaan/Kasteellaan. Een spectaculair begin van vier dagen feest. Dinsdagavond sluiten we de kermis om 21.30 uur af met een vuurwerkshow in de kasteeltuin.