De Esther Vergeer Foundation nodigt u graag uit voor de open dag op zondag 20 september aanstaande vanaf 09:30 uur bij Tennisvereniging Rapiditas in Nijmegen. De open dag staat in het teken van kinderen tussen de 6 en 18 jaar oud, die lichamelijk beperkt zijn en kennis willen maken met de rolstoeltennissport. Naast een clinic wordt ook tijd ingeruimd om samen met de tennisvereniging en de ouders in gesprek te gaan over de wensen en behoeften.

Join the Club is een initiatief van de Esther Vergeer Foundation en onderscheidt zich door er voor te zorgen dat de kinderen op de juiste plek bij een vereniging terecht komen en dat de vereniging er klaar voor is om lichamelijk gehandicapte kinderen op een plezierige, veilige manier een plaatsje binnen de vereniging te geven.

Join the Club Alphen aan den Rijn

Om u alvast een voorproefje te geven van deze open dag kunt u klikken op de volgende link waarin het filmpje van Join the Club Alphen aan den Rijn van 4 juli jl. te zien is.

Adres

Tennisvereniging Rapiditas, D’almarasweg 24, 6525 DW in Nijmegen.

Aanmelding

Graag vernemen we van u of u aanwezig zult zijn volgende week zondag. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar yvon@esthervergeerfoundation.nl of te bellen naar 06-38545326. Tot ziens op de twintigste!