Vandaag werden tien supporters uitgenodigd voor een zondagmiddag in het Goffertstadion. Na een kleine zoektocht naar het goede shirt met hun namen erop, schoven zij aan bij een lunch samen met de volledige selectie. Ernest Faber nam het woord om hen te bedanken voor hun loyaliteit: deze supporters bezochten vorig seizoen namelijk alle thuis- én uitwedstrijden.

Supportersfoto

Van Emmen tot Telstar tot Jong PSV, op vrijdagavond, zondagmiddag of maandagavond: een aantal supporters reisde vorig seizoen heel Nederland door om hun club te steunen. Daarnaast bezochten zij ook nog eens steevast alle thuiswedstrijden. Reden genoeg om hen vandaag goed in het zonnetje zetten. Maandagavond 7 september belden Jeffrey Leiwakabessy en Rens van Eijden daarom de supporters op om hen uit te nodigen voor een lunch en foto, op deze 13de september.

Supportersfoto9

Speciale dag voor trouwe supporters
Om 13.00 uur openden de blij verraste supporters het lunchbuffet waarna zij, met een gloednieuw NEC-shirt met hun naam en rugnummer 12 erop, hun broodje nuttigden en bij konden kletsen met de mannen van Faber. Na dik een half uur verplaatste het geheel zich naar het hoofdveld waar eerst de officiële selectiefoto werd genomen. Daarna schoven de trouwe supporters één voor één aan tussen de stafleden en maakte fotograaf Broer van den Boom tot slot een ietwat chaotisch groepsfoto met alle tien supporters en de selectie erop. Natuurlijk krijgen de supporters hun eigen foto aangeboden, op een mooi linnen doek gedrukt. Een geslaagde actie voor tien van onze twaalfde mannen!

Supportersfoto8

Foto’s zijn gemaakt door Broer van den Boom.