Tijdens de 024 uur van de Nijmeegse geschiedenis in het weekend van 24 en 25 oktober 2015, zal de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld voortborduren op het internationale Home Movie Day. Op zaterdag 24 oktober krijgt men de kans om eigen huis-, tuin-, en keukenfilms te laten zien, te delen en te laten conserveren in het Arsenaal, te Nijmegen.

International Home Movie Day
De Home Movie Day is een jaarlijks terugkerend evenement waarin men de kans krijgt om eigen gemaakte films te delen. Over de hele wereld verzorgen organisaties evenementen, waarin amateurfilms centraal staan, samen met het delen hiervan én het behouden van deze home movies.
De Stichting Nijmegen Blijft in Beeld roept daarom iedereen op om bewegend beeldmateriaal te delen over Nijmegen en de directe omgeving van Nijmegen, tijdens de 024 uur van de Nijmeegse geschiedenis. Het enige criterium is dat de beelden binnen de periode van 1950 en 2000 vallen.

Kijk voor meer informatie over de internationale Home Movie Day en over de 024 uur van de Nijmeegse geschiedenis, op de website van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld: www.snbib.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.