Met ongeveer veertig muzikanten geeft het orkest van Harmonie Tarcisius zondag 20 september een optreden in Orientalis! Het repertoire van het harmonieorkest is gevarieerd, van klassieke stukken tot lichte muziek, zoals jazz en blues. Museumpark Orientalis wil mensen in aanraking brengen met cultuur en mensen verbinden. Een podium zijn voor koren en muziekorkesten is een belangrijk onderdeel in het programma van Orientalis.

De verschillende dorpjes en de open plekken in het park bieden een uniek decor om muziek ten gehore te brengen. Vanaf 14:00 uur presenteren zij een modern harmonieorkest, bestaande uit getalenteerde muzikanten die met veel enthousiasme gezamenlijk musiceren. Eigentijds en swingend. Museumpark Orientalis is zondag vanaf 11.00 uur geopend. Meer informatie op www.museumparkorientalis.nl.

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur • Zondag 11.00-17.00 uur
Museumpark Orientalis • www.museumparkorientalis.nl
Profetenlaan 2 • Heilig Landstichting • 024-3823110 • Kassa: 06-13429282