Woensdagavond, even over 23.00 uur, is een coffeeshop aan de Jan de Witstraat in Nijmegen overvallen. Niemand raakte gewond. De dader, bedreigde een medewerker die achter de toonbank stond met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij ging er met de dagopbrengst en een tas met wiet vandoor.

Het is niet bekend op welke wijze de man is gekomen en hoe hij is weg gegaan. De politie is op zoek naar getuigen. Er is wel een signalement bekend:

  •        De man was ongeveer 1.80 lang
  •        Droeg een zwarte hoodie (trui met capuchon) met witte opdruk (New York 1994)
  •        Hij droeg een donker kleurige broek
  •        En sneakers met een witte zool

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.