Op zaterdag 19 en zondag 20 september opent Het Dijkmagazijn haar monumentale luiken tijdens de Kunstroute. Kinderen hebben kunstwerken gemaakt van vondsten langs de Waal. Boven op de dijk richt Het Dijkmagazijn en pop-up terras in om te genieten van het uitzicht en verse soep.

De afgelopen weken hebben jonge jutters en zandkunstenaars op het Beuningse Waalstrand verschillende materialen verzameld, die de basis vormen van de gemaakte werken: collages en beelden die ruig zijn, maar ook fijne details tonen en verrassende vondsten. De kinderen slaan zo een brug tussen natuur en kunst

Ze hebben hard gewerkt om de Beuningse natuur tot uitdrukking te brengen in hun kunst. Iedereen is van harte welkom om deze kunstwerken te komen bekijken, onder het genot van een kopje koffie of thee. Mogelijk is er levende muziek op het pop-up-terras zodat ook de oren meedoen aan de Kunstroute.

BuitenKinderKunst, zaterdag 19 september en zondag 20 september 12.00-17.00 uur. Toegang is gratis. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Kijk voor agenda op hetdijkmagazijn.nl en www.facebook.com/dijkmagazijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.