Veel magie en tovenarij kunt u beleven bij het Nijmeegs Blazersensemble (NBE), dat op 4 oktober zijn 45ste verjaardag viert. Het ensemble viert zijn lustrum zeer uitbundig, samen met het Nijmeegs Koper Konsort en het vocaal ensemble Omnitet. Poppen komen tot leven in De notenkraker van Tsjaikovski; een bezemsteel wordt betoverd om water te halen, wat helemaal uit de hand loopt in De tovenaarsleerling van Dukas.

Dat ook mensen betoverd kunnen raken, zien we na de pauze in Così fan tutte van Mozart, gezongen door Omnitet en begeleid door het NBE. Het concert zal worden geopend door de koperblazers van het Nijmeegs Koper Konsort. Het geheel staat onder leiding van Paul Vlieks. Van jong tot oud: laat u betoveren!

Datum: zondag 4 oktober 2015

Tijd: 15.00 uur

Plaats: Karel de Grote College, Wilhelminasingel 13-15, Nijmegen

Entree: 10 euro volwassenen / 5 euro kinderen, CJP, studenten, 65+

Zie ook www.nijmeegsblazersensemble.nl, www.nijmeegskoperkonsort.wordpress.com of www.omnitet.nl.