Geef je nu op voor Kwatta DoeHetZelfTheater en ga mee op avontuur. Iedere dinsdagmiddag van 29 september t/m 12 december in Theater Het Badhuis.

De scholen zijn weer begonnen en ook Kwatta zet haar deuren open! Op 29 september wordt er voor de 4e keer gestart met het succesvolle DoeHetZelfTheater. Een uniek cursusaanbod waarbij kinderen zelf aan de slag gaan in Het Badhuis. Geïnspireerd op een bestaande Kwattavoorstelling maken zij hun eigen ‘schaduwproductie’.

Dit keer maken ze hun eigen versie van MOMO!
Het meisje Momo woont in een oud amfitheater, net buiten de stad. Ze verstaat de kunst om écht te luisteren. Ze heeft veel vrienden die haar elke dag bezoeken. Maar op een dag valt de stad ten prooi aan een leger van Tijdspaarders, grauwe, grijze mannen die de mensen verleiden om hun tijd te sparen en niet te besteden aan “nutteloze zaken”. Zal Momo haar vrienden en zichzelf uit de handen van de Tijdspaarders kunnen redden?

Kwatta speelde Momo afgelopen voorjaar in o.a. Openluchttheater De Goffert. In Momo speelden naast professionele acteurs, ook dansers en Nijmeegse basisschoolleerlingen van De Buut, De Wingerd, St Nicolaas en NSV II mee.

De cursus Momo is speciaal voor kinderen van 8-12 jaar. De cursus wordt gegeven op dinsdagmiddag van 16.45 -18.00 uur in Theater Het Badhuis door regisseur Nicole Vervloed.