Op woensdag 23 september presenteert Angela Verkuijlen, nachtburgemeester van Nijmegen en zelf zelfstandig ondernemer, het business event waarbij de Ondernemer van het Jaar Beuningen 2015 bekendgemaakt wordt. De bekendmaking vindt plaats bij Gasterij de Arend in Winssen. Het officiële programma start om 19:30 uur. Voorafgaand is een VIP-diner met de genomineerden, sponsoren, partners en het college van burgemeester en wethouders.

Genomineerden

Sil en Han Schippers (Schippers Optiek), Miriam Gerrits en Jos Verploegen (Schoenmode Verploegen) en Jack Muller (Jack Muller BV) zijn de genomineerden voor de titel ‘Ondernemer van het jaar 2015’.

Beoordeling

De jury, die bestaat uit mevrouw W. Göttgens en de heren M. Enning, H. Peters en de winnaars van de laatste verkiezing de heren L. Moerman en A. Theuws, bezocht in augustus de drie genomineerden. De jury beoordeelde de genomineerden aan de hand van een aantal criteria, namelijk: onderscheidend zijn in de eigen branche/beroepsgroep, continuïteit van het bedrijf, uitstraling van het bedrijf, servicegerichtheid, maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid en innovatief vermogen. Op woensdag 23 september wordt duidelijk welk bedrijf de titel in ontvangst mag nemen.

Samenwerking

De gemeente Beuningen initieert  het jaarlijkse business event met de verkiezing van de ondernemer van het jaar. De realisatie vindt plaats in samenwerking met BusinessMedia4all.