Vrijdag 14 augustus 2015, 19.30 uur
Activiteit Loco-burgemeester Van Hees spreekt tijdens de herdenkingsbijeenkomst van de oorlogsslachtoffers in Nederlands-Indië. De bijeenkomst wordt voor de 11e keer georganiseerd door de stichting Platform Indische Organisaties Nijmegen.
Locatie Raadszaal, Gedeputeerdenplaats, Schepenhal

Woensdag 19 augustus 2015, 16.00 uur
Activiteit Wethouder Helmer-Englebert ontvangt zo’n 450 internationale studenten (en mentoren) van de Radboud Universiteit Nijmegen. Ruim 3300 eerstejaars studenten nemen deel aan het introductieprogramma van de universiteit. Ze maken kennis met de universiteit, de opleiding, medestudenten, de studentenverenigingen en met de stad Nijmegen. De internationale studenten worden speciaal welkom geheten door wethouder Helmer-Englebert.
Locatie Schepenhal, Raadszaal

Zondag 23 augustus 2015, 10.00 uur
Activiteit Burgemeester Bruls opent de nieuwbouw van het Zorgcentrum Huize Rosa. Huize Rosa biedt verzorging, verpleging, begeleiding aan ouderen in het verzorgingshuis en appartementen die op het zelfde terrein liggen.
Locatie Rosa de Limastraat 10

Maandag 24 augustus 2015, 18.00 uur
Activiteit Burgemeester Bruls houdt een toespraak bij de Naturalisatieceremonie voor Nijmegenaren die Nederlander zijn geworden. Met de ceremonie krijgen de nieuwe Nederlanders een speciaal welkom in de stad. Ook krijgen zij hun bewijs van Nederlanderschap uitgereikt.
Locatie Raadszaal