In september wordt de themamiddag gehouden op 11 september met als titel: ‘TOUR DE FRANCE’

Frankrijk is al een hele tijd in elk seizoen een van onze meest populaire vakantiebestemmingen. Het land is dan ook een onuitputtelijke schatkamer van natuur, historie, cultuur, sport, eten, drinken en nog veel meer. Tijdens de themamiddagen reist u in twee uur langs een aantal hoogtepunten van deze schatkamer. Eerst in het kort een aantal belangrijke cijfers over Frankrijk in 2015.
Omdat alle wegen en spoorlijnen daar naar toe leiden, komen we vervolgens aan in Parijs met zijn prachtige architectuur, cultuur/musea, winkels en uitgaansleven.

Doorreizend naar Lyon, zult u meer te weten komen over wijnen en Franse supermarkten, die toch soms heel anders kunnen zijn dan de Nederlandse.

Bij Grenoble is het voorportaal van de Franse Alpen met zijn wintersportmogelijkheden en ook weer zeer bijzondere andere locaties De Middellandse Zee (Cote d’Azur) en de Atlantische oceaan (Bretagne) laten de speciale natuur van Frankrijk zien. Kortom een kort bezoek aan een prachtig land, waar nooit genoeg over verteld kan worden.

Amel Schussler, afkomstig uit Frankrijk, is uw reisleidster op deze middag
Zij heeft in het Franse onderwijs gewerkt. Specialisaties, pedagogie, ICT, Taal en Onderwijs

Binnen StAAD verzorgt zij een cursus Frans
De presentatie wordt gehouden op Vrijdag 11 september 2015 van 14:00 – 16:00 uur in de grote zaal van wijkcentrum Dukenburg, Meijhorst.
De toegang is gratis ook voor niet-cursisten van StAAD