NEC spits Sjoerd Ars lijkt binnen afzienbare tijd te vertrekken bij de Nijmegenaren. De vaste kracht in de punt afgelopen seizoen lijkt opnieuw terug te keren naar de Jupiler League, een transfer naar NAC zou al nagenoeg afgerond zijn.

Vorig seizoen kwam Sjoerd Ars over van het Turkse Karşıyaka SK, hij moest de Nijmegenaren met zijn doelpunten terug loodsen naar de Eredivisie. Die opzet slaagde, in 35 wedstrijden voor NEC scoorde Ars 28 keer. In de thuiswedstrijd tegen Excelsior van vorige week maakte Ars zijn Eredivisiedebuut op 31-jarige leeftijd.

NAC
De Bredase club NAC kreeg het afgelopen zomer te doen met hetzelfde lot dat een seizoen eerder ten prooi was gevallen aan NEC. De Parel van het Zuiden zal dit seizoen in de Jupiler League willen proberen zo snel mogelijk weer terug te keren naar de Eredivisie, maar de ploeg van trainer Robert Maaskant is dramatisch begonnen. De eerste twee wedstrijden van het seizoen gingen verloren (Volendam en Eindhoven). Bij NAC is er dus veel aan gelegen zich te versterken, en Ars mag in Breda zijn reputatie als goalgetter gaan waarschijnlijk gaan waarmaken.