Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar een deskundig advies en een ruim assortiment gezondheidsproducten dan ook sterk toenemen. Sinds twee jaar opent Vitaminstore alleen nog maar winkels met daarin een hippe juicebar en dat maakt het tot een uniek winkelconcept.

Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven, en helpt haar klanten dan ook graag met het maken van verantwoorde keuzes. Het frisse en uitnodigende concept van Vitaminstore bevat een breed assortiment, zodat iedereen die op zoek is naar voedingssupplementen, superfoods, natuurcosmetica, slowjuicers of sportvoeding bediend kan worden.

Omdat we tegenwoordig lang niet altijd voldoende groente en fruit binnenkrijgen is er sinds 2 jaar het Vitaminboost juicebar concept aan de winkel toegevoegd. In deze trendy juicebar worden verse sappen bereid waar een extra boost van bijvoorbeeld spirulina aan toegevoegd wordt; voor meer energie en een betere weerstand. Er worden ook heerlijke ontbijtshakes of lunchvervangers gemaakt met namen als Green Magic of Mango Mania.

Na de feestelijke opening op donderdag 27 augustus in de Ziekerstraat 5, volgt een weekend vol gezonde openingsaanbiedingen. Er is een mogelijkheid tot het proeven van de verse juices en daarnaast zijn er leuke productdemonstraties van bijvoorbeeld het natuurcosmetica merk Madara. Jeroen Cremers, ondernemer van deze winkel en geboren en getogen in de omgeving van Nijmegen, heet jullie van harte welkom! Vitaminstore ‘every body happy’.