NEC begon het Eredivisie seizoen prima met een 1-0 thuisoverwinning op Excelsior. Daarna volgden echter nederlagen tegen Heracles (3-0) en Ajax (0-2). De club verkocht in een laat stadium Jahanbakhsh aan AZ, en afgelopen week vertrok doelpuntenmaker Sjoerd Ars naar NAC Breda. Daarmee heeft NEC flink ingeboet aan scorend vermogen.

NEC hoopt nu in meerdere linies nog een versterking te kunnen halen. Kevin Conboy krijgt opnieuw de kans een contract te ondertekenen bij NEC, waar hij afgelopen zomer eigenlijk al was vertrokken. Ook zou NEC in de vorm van Benjamin Kirsten (28 jaar, afkomstig van Dynamo Dresden) een nieuwe doelman hebben gehaald, dit kan NEC echter nog niet bevestigen.

Verder legt NEC zich toe op het huren van spelers bij topclubs. Zo moet Marcel Ritzmaier worden gehaald van PSV, en hoopt NEC op Joey Sleegers (middenvelder) en Lucas Woudenberg (verdediger) van Feyenoord. Daarnaast lijkt NEC ook in de markt te zijn voor Lucas Andersen van Ajax. De speler leek op huurbasis te vertrekken naar Willem 2, maar heeft zijn beslissing nog niet gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.