Op de laatste dag van de transfermarkt heeft N.E.C. de spits Mihai Roman (23) vastgelegd. Vandaag bereikte N.E.C. een akkoord met Roman die een contract tekende dat hem de komende drie seizoenen aan N.E.C. verbindt, plus een optie voor nog een seizoen.

De Roemeen komt over van de Roemeense club Pandurii Targu Jiu, waar hij afgelopen seizoen 16 keer scoorde in 32 wedstrijden in de Liga 1. Met deze prestatie werd hij tweede op de Roemeense topscorerslijst. Ook maakte hij afgelopen seizoen op 7 februari zijn debuut voor de nationale ploeg van Roemenië. Mihai is een linksbenige allround spits met scorend vermogen die dit seizoen de teller inmiddels op 4 doelpunten heeft staan in 8 wedstrijden.

Algemeen directeur Bart van Ingen over de komst van de spits: “Na weken intensief scouten en het bekijken van meerdere kandidaten zijn wij trots Mihai Roman te contracteren. We zijn erg blij dat we hem voor deze periode aan N.E.C. hebben kunnen verbinden met hulp van onze investeerders”.

Na het vertrek van Sjoerd Ars was N.E.C. op zoek naar een spits, met de komst van Mihai maakt N.E.C. de selectie voor dit seizoen compleet. Mihai, welkom bij onze club en veel succes in het rood-groen-zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.