“Schuif mee aan tafel”

Woensdag, 19 augustus is Mirre op de helft van haar fietstocht. 1 Juli startte zij vanaf Radio Kootwijk aan de tocht van 5.000 kilometer door de Gelderse streken. In 100 dagen fietst zij door de Veluwe, regio Arnhem Nijmegen, Rivierenland en de Achterhoek. Ze bezoekt evenementen, (toeristische) attracties, maakt kennis met de inwoners van Gelderland en slaapt iedere dag op een andere plek. Om te vieren dat ze halverwege is heeft Mirre a.s. woensdag 19 augustus haar trouwste volgers uitgenodigd om samen te gaan boerengolfen!

Bijzondere verhalen
Tijdens de eerste helft van de 5000km door de Gelderse streken heeft Mirre al een aantal leuke bijzondere ervaringen opgedaan. Zo mocht ze waterskiën in Zeumeren, sliep ze tijdens de Nijmeegse Vierdaagse tussen de militairen op Kamp Heumensoord, maakte ze als VIP op de Zwarte Cross kennis met de Achterhoek en sliep ze in het imposante Slot Loevestein. Van deze en alle andere bijzondere gebeurtenissen schrijft zij dagelijks een blog en maakt een video of mooie fotoreportage die terug te vinden zijn op de website 5000kmgeldersestreken.nl.

Boerengolf met fans en eet mee!
Dat Mirre fans heeft is duidelijk. Ruim 6000 volgers op haar social media kanalen en zo’n 17.000 bezoekers van haar blog, worden dagelijks op de hoogte gehouden van haar avonturen door de Gelderse streken. Mirre is hier erg blij mee. “Altijd leuk om te lezen dat jullie mee genieten. De succeswensen die ik van jullie ontvang werken als wind in de rug.” Een aantal trouwe fans is uitgenodigd om op dag 50 (19 augustus) een ochtend mee te gaan boerengolfen bij Kaasboerderij Weenink in de Achterhoek en daarna gezamenlijk te lunchen. Hier maken de fans kennis met Mirre, mogen haar allerlei vragen stellen en krijgen de kans om ook één dagje te beleven wat Mirre 100 dagen lang meemaakt! Wil je hier ook bij zijn? Stuur dan een mail naar info@5000kmgeldersestreken.nl en laat weten waarom jij Mirre graag wilt ontmoeten. Er zijn nog 5 plaatsen vrij!

5000 km door de Gelderse streken live te volgen
Mirre fietst iedere dag ongeveer 50 kilometer door de Gelderse streken. Op 5000kmgeldersestreken.nl is de route per dag te bekijken en wordt getoond waar Mirre op dit moment fietst. Via de website en via social media (#5000kmgld) kan iedereen haar een tip geven en de ervaringen van Mirre volgen. Iedere dag plaatst Mirre een blog over wat ze die dag heeft meegemaakt. Tevens kan er diverse keren per dag worden meegekeken naar haar avonturen via een livestream vanaf haar fiets.

Iedereen uitgenodigd om mee te doen
“We vragen onze Facebook, Twitter en Instagram communities ons te vertellen waar Mirre onderweg moet stoppen. Ook nodigen we onderweg allerlei mensen uit. We hopen zo dat Mirre op verborgen plekjes komt en dat er bijzondere ontmoetingen ontstaan met Mirre’s volgers en andere mensen die in Gelderland wonen of op bezoek zijn. We willen de ‘echte’ Gelderse streken laten zien en iedereen die wil, invloed op de route te geven”, zegt Hanneline Oosting, projectmanager van Toerisme Gelderland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.