De huidige inschrijvingen voor de Bruggenloop op zondag 6 september 2015 gaan voortvarend. Met de afsluiting van de zomervakantie besluiten veel hardlopers zich last-minute in te schrijven voor de uitdagende hardloopwedstrijd over de Nijmeegse bruggen. Voor de tiende maal zal dit evenement plaatsen met start/finish op de Waalkade.

Er wordt ingeschreven, zowel door Nijmegenaren als hardlopers verder uit het land. Er blijkt met name veel interesse te zijn voor de nieuwe 10 kilometer wedstrijd langs het stadseiland Veur-Lent. De prognose is dat er circa duizend deelnemers staan ingeschreven bij deze jubileumeditie van de FortaRock Bruggenloop Nijmegen.

Deelnemers kunnen kiezen voor een afstand van 7 of 10 kilometer. Na de gedane inspanningen kan er onder genot van een drankje met vrienden, collega’s, familie nog worden nagepraat bij het jubileumfeest op Cultureel Terras de Kaaij. De start van de 10km is om 11:00 uur met aansluitend om 11:15 uur de 7km. Voor de kinderen is er om 10:00 uur de sponsorloop KidsRun Nijmegen met gratis t-shirt en medaille.

Meer informatie en inschrijvingen via www.024sport.nl