De succesvolle schrijfster Griet Op de Beeck gaat op 14 september in de Bibliotheek De Mariënburg in gesprek met Heidi Koren van Het Vlaams Cultureel Kwartier. De debuutroman ‘Vele hemels boven de zevende’ van Op de Beeck werd onder meer geprezen door Tom Lanoye, Peter Verhelst, Jan Leyers en Rik Torfs, en stootte meteen door tot de top tien, waar het vele maanden stand hield.

Na de succesvolle debuutroman van deze Vlaamse schrijfster, werd haar nieuwste roman ‘Kom hier dat ik u kus’ opnieuw met veel enthousiasme ontvangen. Was je ook onder de indruk van de humor, scherpte en schaamteloze eerlijkheid in ‘Kom hier dat ik u kus’ of voelde jij mee met unhappy single Eva uit ‘Vele hemels boven de zevende’? Dan wordt het tijd om Op de Beeck te ontmoeten. Een tipje van de sluier: “Vele hemels boven de zevende is geen autobiografisch boek, maar wel een walgelijk persoonlijk boek,” aldus deze bekende schrijfster.

Nieuwsgierig? Heidi Koren van het Vlaams Cultureel Kwartier gaat met Griet Op de Beeck op zoek naar antwoorden. Kom naar deze avond van de Bibliotheek Gelderland Zuid in samenwerking met het Vlaams Cultureel Kwartier.

Locatie: Nijmegen, de Bibliotheek De Mariënburg,
Datum: maandag 14 september 2015
Tijd: 20.00-22.00u
Prijs: Leden en studenten €10,- | Overige bezoekers €12,50
Meer informatie: www.obgz.nl/agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.