Op zondag 20 september organiseert de Esther Vergeer Foundation in samenwerking met TV Rapiditas een open dag ter kennismaking met de rolstoeltennissport voor kinderen tussen de 6-18 jaar oud, woonachtig in regio Nijmegen en enkelvoudig lichamelijk beperkt.

Join the Club
Join the Club van de Esther Vergeer Foundation onderscheidt zich door er daadwerkelijk voor te zorgen dat de kinderen op de juiste plek bij de vereniging terecht komen en men bij de vereniging er klaar voor is om lichamelijk gehandicapte kinderen op een plezierige, veilige manier een plaatsje bij de vereniging te geven.

De Esther Vergeer Foundation streeft niet naar een eenmalige kennismaking maar naar een meerjarige verbinding tussen kind en vereniging. Juist omdat de Esther Vergeer Foundation er van overtuigd is dat lid zijn van een sportvereniging een gehandicapt kind helpt om sterker en zelfstandiger deel uit te maken van de maatschappij en vooral ook het plezier in het leven vergroten!

Kinderen kunnen zich opgeven middels een email naar info@esthervergeerfoundation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.