Fit en vitaal ouder worden? Bewegen loont. Daarom staat het succesvolle evenement FestiviTIJD voor buren dit jaar in het teken van bewegen. Zijn jij en jouw buren er zondag 6 september 2015 ook weer bij? Van 12.00 uur tot 17.00 uur op Park Malderborgh aan de Grootstalselaan in Hatert. Gratis entree!

Traditioneel veel gezelligheid
Gezellig samenzijn met jouw buren uit Hatert en Grootstal. Van actie op de demovloer tot meedansen met coverband Celebration. Dit jaar is er ook een beweegplein waar bezoekers mini workshops kunnen volgen en waar lokale ondernemers hun mogelijkheden tot bewegen presenteren. En natuurlijk, zoals vertrouwd, een lekker hapje of drankje op het terras van restaurant ‘… bij de buren’.

FestiviTIJD voor buren op Park Malderborgh is gesitueerd aan de Irene Vorrinkstraat en de Ruys van Beerenbroeckstraat.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het ‘budget wijkactiviteiten/bewonersinitiatieven gemeente Nijmegen’. Daarnaast de Gezondheidsmakelaar Hatert, Pluryn, Portaal, Bam, GGD Gelderland-Zuid en ZZG zorggroep. Noot voor redactie, niet voor publicatie: In de bijlage vindt u, voor eventuele publicatie, de flyer en een foto van het festivalterrein.

Tijdens FestiviTIJD voor buren 2014 werd een filmpje gemaakt, dat te bekijken is via YouTube: http://youtu.be/tYH0s-TGnxA