Aan de hand van werkvormen gebaseerd op de eeuwenoude Japanse slagwerkkunst, gaan we op een mooie locatie in de natuur van de Beuningse uiterwaarden op zoek naar het ritme en de eenvoud in onze eigen Natuur.

Met vuur en enthousiasme brengt Percusiem ons op een speelse wijze in contact met deze slagwerkkunst. In afstemming op onze adem, maken we bewegingen. Iedere slag op de trommel wordt een vanzelfsprekende voortzetting van deze bewegingen. Door het repetitieve karakter van de klanken en de bewegingen, ontstaat een eenpuntsgerichtheid: je gedachten worden stiller en het luisteren verfijnd en verdiept zich. We ervaren onze innerlijke eenvoud, onze innerlijke natuur; een gevoel van tijdloosheid en vreugde.
Muzikale ervaring is niet nodig. Dus…voel je vrij, wees welkom en beweeg mee met het Ritme en Eenvoud in eigen Natuur.

Deze workshop wordt verzorgd door Percusiem, al jaren een gepassioneerd percussionist. Hij verzorgt o.a. ritmeworkshops ‘intuïtief musiceren’ en kleinschalige studio-opnames. Hij zorgt voor voldoende trommels.

Ritme en Eenvoud, zondag 9 augustus, 10.30-12.00 uur. Kosten €8,50.
Startplaats: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. De activiteit gaat door met minimaal 4 deelnemers. Kijk zondag om 9.00 uur op vrijeklanken.nl of er voldoende deelnemers zijn en de activiteit doorgaat.
Info en reserveren: info@vrijeklanken.nl of hetdijkmagazijn.nl .