Op 1 september treedt Pieter Balth Linders aan als nieuwe directeur van Dar.

Pieter Balth Linders (48 jaar) is sinds 1 januari 2010 adjunct directeur van Saver N.V. Een bedrijf vergelijkbaar met Dar in de regio Roosendaal. Aandeelhouders van Saver zijn de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal en Woensdrecht.

Met Pieter Balth Linders heeft Dar een directeur gevonden die een ruime ervaring heeft in de wereld van afvalbeheer en openbare ruimte. Linders’ focus ligt in de eerste periode op het opstellen van het beleidsplan voor Dar voor de komende jaren. Dit wordt samen met alle aandeelhoudende gemeenten verder vormgegeven. Linders: “Ik zie ernaar uit om bij Dar aan de slag te gaan en zal deze taak met veel plezier en enthousiasme oppakken”.

Tot 1 september vervult Bart de Bruin de functie als interim directeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.