Op dinsdagmiddag 21 juli is Novia Verde uitgeroepen tot ondernemer met het meest duurzame concept. De verrassend groene keuken van Novia Verde werd onderscheiden met het Party into the Future embleem.

Op het Party into the Future plein (Joris Ivensplein) werd vanmiddag omstreeks 16.00 uur de horecaondernemer met de meest duurzame visie door wethouder Harriët Tiemens onderscheiden met het Party into the Future embleem. De prijs die Novia Verde hiermee in ontvangst nam is naast de eeuwige roem, een proefrit in een Tesla en een bezoek aan de assemblagefabriek in Tilburg.

Duurzame dinsdag
Vierdaagsefeesten staat vandaag in het teken van Duurzame Dinsdag, met in de hoofdrol het Party into the Future plein dat geheel is toegespitst op spannende, innovatieve en duurzame activaties. De winnaar van het duurzaamste concept werd bepaald naar aanleiding van een onderzoek van studenten van de Radboud Universiteit Honours Academy. Zij onderzochten de ‘FOODprint’ van ondernemers; een nulmeting op zaken als afval, restverwerking, transport, leveranciers en energie. Novia Verde kwam uit dit onderzoek naar voren als ondernemer met de meest duurzame bedrijfsvoering.

Ook alle partners en stakeholders van Vierdaagsefeesten die tijdens het evenement een duurzaam concept of een duurzame visie hanteren, ontvangen deze week het Party into the Future embleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.