Met ingang van seizoen 2015-2016 is Your Productions de officiële mediapartner van N.E.C. Gedurende het seizoen zal het Wijchense videoproductiebedrijf N.E.C. van videocontent voorzien.

Op het YouTube kanaal en de website van N.E.C. zullen regelmatig items verschijnen over de ontwikkelingen rondom en activiteiten van de club. Denk aan de presentatie van nieuwe spelers, exclusieve interviews, sfeerverslagen van de Open Dag of een video in aanloop naar de derby tegen Vitesse!

Judith Vermulst en Nick Janssen van N.E.C: “In Your Productions hebben we een productiebedrijf gevonden dat is opgezet door twee jonge, passievolle producenten uit de regio. Zij kennen Nijmegen en N.E.C. en hebben in eerdere producties voor onder andere stichting N.E.C. Doelbewust laten zien het N.E.C.-gevoel te kunnen overbrengen. Een enorm pluspunt is dat we Teun de Boer, verslaggever van afgelopen seizoen, kunnen blijven inzetten in de nieuwe samenwerking met Your Productions. Teun was voor ons dé regisseur van N.E.C. TV gedurende een memorabel seizoen, dus we zijn blij dat we hem erbij houden!”

Jorn Grisel en Richard Derks, Your Productions: “We zijn enorm enthousiast over de samenwerking met N.E.C. In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in korte, krachtige video’s in de vorm van bedrijfsfilms, aftermovies, promotiefilms en tv-commercials. Deze specialisatie in korte, krachtige video’s gaan we ook nu weer voortzetten met de videocontent voor N.E.C. TV. Samen met de gedreven medewerkers van N.E.C. gaan we er een geweldig seizoen van maken.”

2
Your Productions
Nadat Jorn Grisel en Richard Derks de opleiding International Media and Entertainment Management afrondden, richtten zij in januari 2012 Your Productions op: een media- en productiebedrijf gericht op videoproducties, websites en huisstijlen voor ondernemers. Inmiddels werken zij samen met regionale en landelijke partijen zoals Strong Viking Obstacle Run en Radboudumc. N.E.C. wordt nu aan dit rijtje toegevoegd.