Vanaf woensdag 15 juli start stichting N.E.C. Doelbewust met een unieke veiling van  items aangedragen door (oud-)N.E.C.-spelers en door supporters. Op deze items kan men via www.necdoelbewust.nl/veiling bieden. Op 29 juli 12.00 uur sluit de markt en kunnen degenen met het hoogste bod de artikelen ophalen bij het stadion.

Supporters kunnen bijdragen aan de veilingactie door verkoopbare artikelen beschikbaar te stellen voor de stichting. Deze kunnen zij op maandag 20 juli tussen 8.00 en 10.00 of dinsdag 21 juli tussen 15.00 en 18.00 inleveren bij de container rechts naast het stadion. Bij succes wordt er een extra inlevermoment gepland. Ook deze artikelen worden online gezet. De opbrengst van alle items gaat naar stichting N.E.C. Doelbewust.

Unieke gedragen wedstrijdshirts
Stichting N.E.C. Doelbewust heeft onder meer unieke collectors’ items te veilen. Wat dacht je van de unieke rood-zwarte wedstrijdshirts die de spelers droegen in het begin van het seizoen 2014-2015? Of keepershandschoenen van Jasper Cillessen? Een gesigneerd Anderlecht-shirt van Bram Nuytinck? Je kunt bijvoorbeeld ook bieden op een mooie eikenhouten tafel inclusief stoelen, en natuurlijk vele andere mooie spullen.

Veiling op de Open Dag door Bennie Solo
Alles wordt via www.necdoelbewust.nl/veiling aangeboden, dus bied op jouw favoriete item(s)! Op de Open Dag op zondag 2 augustus kun je alle spullen ophalen en betalen. Mocht je die dag niet kunnen, dan maken we een aparte afspraak met je. Op de Open Dag worden ook nog eens tien extra unieke artikelen geveild door Bennie Solo. De Nijmeegse rasartiest zal op het Hertogplein gedurende zondag tot en met vrijdag in de Vierdaagsefeesten ook nog een N.E.C.-item  veilen. Kijk ook deze video voor een toelichting op de veiling:
https://youtu.be/SVm-KCJckIM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.