Sil en Han Schippers (Schippers Optiek), Miriam Gerrits en Jos Verploegen (Schoenmode Verploegen) en Jack Muller (Jack Muller BV) zijn de genomineerden voor de titel “Ondernemer van het jaar 2015”. De jury, die bestaat uit mevrouw W. Göttgens en de heren M. Enning, H. Peters en de winnaars van de laatste verkiezing de heren L. Moerman en A. Theuws, heeft op woensdag 1 juli de genomineerden voor de ondernemer van het jaar 2015 bekend gemaakt. Deze verkiezing vindt voor de achtste keer plaats.

Om tot een uiteindelijke winnaar te komen, bezoekt de jury in augustus de drie genomineerde bedrijven. De jury beoordeelt de genomineerden aan de hand van een aantal criteria, namelijk: onderscheidend zijn in de eigen branche/beroepsgroep, continuïteit van het bedrijf, uitstraling van het bedrijf, servicegerichtheid, maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid en innovatief vermogen.

De bekendmaking
De bekendmaking vindt plaats op woensdag 23 september bij Gasterij de Arend in Winssen. Het officiële programma start om 19.30 uur. Vorig jaar werden Lammert Moerman van JEE-O uit Weurt en Arnold Theuws van Quantore uit Beuningen verkozen tot “Ondernemer van het jaar”. De gemeente Beuningen initieert het jaarlijkse business event met de verkiezing van de ondernemer van het jaar en de slogan Bedrijvig Beuningen Inspireert. Ondernemers kunnen zich voor het business event opgeven via www.beuningen.nl/Ondernemen > Ondernemer van het jaar Beuningen 2015 (klik op de button Inschrijfformulier 23 september).

Event partner
Ondernemers kunnen ook partner van het Business Event Beuningen worden. Hieraan zitten enkele voordelen waaronder de mogelijkheid om voorafgaand aan het event te dineren met de genomineerden. Ondernemers die partner willen worden, kunnen dit aangeven op het inschrijfformulier waarmee zij zich aanmelden voor het business event op 23 september.