Vandaag lanceert Vierdaagsefeesten www.partyintothefuture.nl: een nieuwe website die geheel in het teken staat van activiteiten en informatie over samenwerkingen op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Zo bouwen we samen aan het feest voor de toekomst. Zo wordt de Party of the Year ook de Party into the Future. Bezoekers delen ideeën via nieuwe website.

Bezoekers van de nieuwe website worden getriggerd om via de site hun ideeën te delen over hoe Vierdaagsefeesten nog aantrekkelijker en tegelijkertijd duurzamer kan worden. Op deze manier zoeken we de verbinding met leuke initiatieven en brengen we enthousiaste partijen met elkaar in contact. Want ook al doen we samen met onze duurzame partners al heel veel; het kan altijd beter. Ga naar www.partyintothefuture.nl

En meer digitaal nieuws: mobiele website en 4DF app

De ‘gewone’ website www.vierdaagsefeesten.nl is vanaf vandaag ook gebruiksvriendelijk voor de smartphone. Via deze mobiele website kan de Vierdaagsefeestenbezoeker, net zoals met de 4DFapp, zijn eigen programma samenstellen aan de hand van de persoonlijke Vierdaagsefeesten-agenda. Optredens en onderdelen die men graag wil bezoeken, kunnen worden toegevoegd aan deze agenda en informatie over actualiteiten, programmering en plattegronden is voorhanden. En ook de 4DFapp is weer in de lucht. Ga naar www.vierdaagsefeesten.nl of download de 4DF app via de App Store of Google Play.

Platform voor duurzaamheid en innovatie

De ambitie van de stad Nijmegen is om uiterlijk in 2045 klimaatneutraal te zijn, en Vierdaagsefeesten draagt daar graag een steentje aan bij. Met dit in gedachten heeft Vierdaagsefeesten zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een platform voor duurzaamheid en innovatie. We laten ons feest namelijk graag gebruiken voor ideeën en mooie ontwikkelingen die het hele jaar door zichtbaar zijn in de stad. Tal van partners en stakeholders sloten zich aan bij het platform. De boost die we samen kunnen geven is enorm en we inspireren mensen graag om zich ook in te zetten voor een duurzame toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.