Op zaterdag 20 juni zijn de thrillerauteurs Loes den Hollander en Linda Jansma te gast bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Linda en Loes interviewen elkaar over het schrijverschap. Daarna zullen ze hun nieuwe thrillers Verbroken en Aangetast signeren.
Van 14.00 tot 15.30 uur. Entree gratis maar wilt u laten weten als u komt?
info@dekkervdvegt.nl of 024 3020130

 

Loes den Hollander (Nijmegen, 1948) begon haar loopbaan als auteur toen zij in 2001 een verhalenwedstrijd van Libelle won. In 2006 sloot zij haar werk als directeur van een gezondheidsinstelling af en in datzelfde jaar debuteerde zij met de literaire thriller Vrijdag. Tot dusver verschenen er achttien thrillers, een roman, drie bundels met korte verhalen en drie novelles. Van haar boeken zijn in totaal al meer dan 850.000 exemplaren verkocht.
In 2013 werd zij door de CPNB gevraagd de geschenknovelle voor de Maand van het spannende boek te schrijven.

Haar nieuwste titel is Aangetast:
Tien jaar nadat Lieve Colijn werd geschept door een auto en dit niet overleefde, worden de dader van dit ongeluk en de vader van Lieve opgeschrikt door bedreigingen en beschuldigingen die hen erg kwetsbaar maken. Er ontwikkelt zich een duistere en onaangename strijd die consequenties heeft voor persoonlijke en zakelijke relaties. Niemand weet wie de belager is, maar het is duidelijk dat deze moet worden gestopt voordat de volledige waarheid over het ongeluk dat Lieve het leven kostte bekend zal worden. Want deze waarheid is een beerput die beter gesloten kan blijven.

 

Linda Jansma (1967) heeft inmiddels zeven thrillers op haar naam staan, waaronder de bestsellers Kwetsbaar en Tweestrijd. Ze is niet alleen een publiekslieveling, ook professionele jury’s zijn gecharmeerd van haar schrijfstijl. Haar boeken stonden onder meer op de longlist van De Gouden Strop en die van de Diamanten Kogel. Ze won de Schaduwprijs en Schuilplaats werd Beste Vrouwenthriller 2013.

Haar nieuwste titel is Verbroken:
Computerexpert Mara de Wolff krijgt opdracht het netwerk van mediabedrijf Dutch Broadcasting Group te testen op veiligheidsrisico’s. Het duurt niet lang voordat ze informatie onder ogen krijgt die niet alleen het bedrijf, maar ook haarzelf ernstig in gevaar brengt. Ze raakt ongewild betrokken bij een terroristisch netwerk dat een grote aanslag in Nederland beraamt. De inzet: haar kinderen die door haar ex-man ontvoerd zijn naar Irak.