Tijdens Down The Rabbit Hole dompelen zes jonge filosofen van de Radboud Universiteit zich onder in de wondere wereld van Alice en doen daarvan verslag in de Speakers Corner op het Idyllische Veldje. Iedere middag klimmen twee van hen op de zeepkist.

Vrijdag 26 t/m zondag 28 juni 2015.
Op vrijdag stelt Andrew Smith dat het bij festivals om meer gaat dan muziek en bier. Zijn het geen utopische plekken? Lisa Doeland vraagt zich af hoe we nu om moeten gaan met ons afval nu blijkt dat het niet verdwijnt zodra het in de prullenbak belandt.

Zaterdag vraagt Simon Gusman zich af waarom we altijd zo bang zijn dingen te missen. Zoals toffe feesten. Carli Coenen gaat écht down the rabbit hole. Andere werkelijkheden tegemoet! Wanneer houdt de fantasie op en begint de psychose?

Zondag vraagt Sanne Stuur zich af waar dat ultieme vrijheidsgevoel toch vandaan komt dat we op festivals hebben. Stefan Schevelier stelt de vraag of je wereldburger kunt zijn zonder ooit Beuningen te verlaten. www.ru.nl/sp/dtrh

Dit is een programma van het Soeterbeeck Programma van de Radboud Universiteit op Down the Rabbit Hole.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.