Onderdelenbalie.nl leverancier van onderdelen voor heftrucks, palletwagens, veegmachines enz. heeft onlangs een volledig vernieuwde webshop in gebruik genomen. De bezoekers zien niet alleen dat het uiterlijk van de webshop vernieuwd is, maar merken vooral dat er meer mogelijkheden zijn voor het zoeken van het benodigde onderdeel. Vanzelfsprekend is de webshop nu ook goed te gebruiken op tablets en mobiele-telefoons.

Het assortiment in de webshop is sinds de introductie in 2006 inmiddels gegroeid tot 90.000 reserve-onderdelen. “Met nieuwe zoek-technieken in de webshop kunnen de webshop-bezoekers in dit enorme assortiment toch snel dat juiste onderdeel vinden en direct bestellen,” vertelt Marco Haakman (directeur). “Hiermee kunnen wij het assortiment nog completer te maken waardoor klanten alle onderdelen voor een reparatie of het onderhoud zelf in de webshop kunnen gaan  bestellen”.

Onderdelenbalie.nl is sinds 2006 gespecialiseerd in de levering van reserve-onderdelen. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en levert de onderdelen door heel Nederland en België.  Met een  uitgekiend logistiek netwerk is Onderdelenbalie.nl in staat om een zeer breed assortiment binnen 24 of 48 uur te leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.