N.E.C. heeft overeenstemming bereikt met Marcel Appiah (27) over een nieuw contract bij N.E.C. van één jaar. Daarnaast tekent doelman Marco van Duin (28) een overeenkomst voor twee jaar.

Eind maart 2015 werd het contract van Marcel Appiah formeel opgezegd bij de KNVB wegens de officiële regelgeving van de bond. Na afloop van het seizoen 2014-2015 zijn er gesprekken gevoerd met de verdediger, wat heeft geresulteerd in een nieuw jaarcontract.

Marco van Duin
Keeper Van Duin wordt transfervrij overgenomen van Almere City FC. Tussen 2010 en 2012 keepte hij al bij N.E.C. De ervaren Van Duin speelde daarnaast onder meer voor Ajax, FC Volendam, Sparta Rotterdam en Almere City.

Marco van Duin zal de rol vervullen van derde keeper in de selectie. Daarnaast zal hij keeperstrainer van de D1 tot en met de B1 worden op de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.